Lammskinn 2022-08-03T17:56:31+02:00

Lammskinn

Våra lammskinn kommer från vår egen gård. Lammen är av rasen Gotländska pälsfår. Efter slakt fraktas skinnen till Tranås Skinnberedning som hanterar processen på ett professionellt och miljömässigt hållbart sätt. Detta ger oss en garanti för att lammskinnen uppfyller de svenska miljökraven för ett 100% rent, tvättbart och smidigt skinn. En riktig kvalitetsprodukt vi är mycket stolta över.

Hur ska jag sköta mitt lammskinn? Ja det är ganska enkelt, bara några få viktiga saker att tänka på. Vädra skinnet då och då genom att skaka det utomhus, gärna i lite fuktigt väder. Lätta fläckar kan sköljas av för hand medan svårare fläckar kan tvättas med milt schampo. För hand med kallt vatten eller i maskin på 30 grader.

Pris
1 750 kr/styck.

Prydnadskuddar

Prydnadskuddar med skinn från våra egna får (en sida skinn och en mörkt grovt tyg), fyllda med tvättad ull, också från våra egna får. Ullen ger en stadig och solid tyngd som gör att de passar bra i favoritfåtöljen eller soffan. Kuddarna finns i olika storlekar.

Pris
Från 600 kr/st.

Beställ lammskinn här

Så här beställer du. Fyll i nedan formulär och ange till vilken av angivna leveransadresser du vill ha varorna. Har du frågor kan du skriva dem i Meddelanderutan. Du kommer inom kort att få bekräftelse på din beställning och svar på dina eventuella frågor.

st lammskinn
st kuddar